Kinderen zijn de nieuwe generatie. Ze hebben een open blik, een gave om ongehinderd te kijken en hun ideëen te vormen. Een mooie gelegenheid om hun inzichten goed te benutten voor alledaagse challenges. Het is mooi om de open blik van kinderen en tieners te benutten in organisaties en problemen op te lossen of een jeugdige  ondernemersdroom te realiseren.

IguanaFM begeleidt kinderen en tieners om hun ideëen werkelijkheid te laten worden. Of laat tieners meedenken in organisaties. Dit geeft bijzonder mooie en goed toepasbare oplossingen.

Teen Service is een mooi voorbeeld: “Een groepje van tieners heeft een haal- en brengservice voor tieners tot in detail ontworpen met benodigde faciliteiten volledig afgestemd op tieners en hun ouders. 

Challenge: “Tieners irriteren zich aan zeurende ouders omdat halen en brengen niet past met werk en andere bezigheden. Ouders irriteren zich aan zeurende hangende tieners op de achterbank”.

Het doel: “Tieners verantwoord zelfstandig en prettig van A naar B laten reizen”. 

Teen Service is een mooie oplossing. Door Teen Service krijgen tieners verantwoorde vrijheid omdat ouders de rit kunnen volgen en toestemming nodig is. Dit geeft voor alle partijen rust en meer plezier. De kids hebben een ontwerp gemaakt inclusief app, inrichting, veiligheid, service, marketing en verdienmodel”.

 

Pre Tech Kicks

IguanaFM enthousiasmeert kinderen om zich te ontwikkelingen. Kids kunnen zelf robots bouwen en ervaren hoe leuk techniek kan zijn. Erg belangrijk om kinderen mee te nemen in de ontwikkelingen van de “nieuwe tijd” zodat ze een goede keuze maken en weten dat techniek niet eng is maar juist erg leuk, zowel voor jongens maar zeker ook voor meiden. Tech is leuk voor iedereen en geeft je nieuwe kansen en mogelijkheden. Gaaf om te zien hoe kids opgaan in mogelijkheden in techniek en nieuwe ontdekkingen.

 

 

 

“We moeten onze kinderen leren dromen met hun ogen open”.

Harry Edwards